2013. május 30., csütörtök

faipari gép, maró,gyalu - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

a képen látható házi gép, a képen látható állapotba van, volt hogy gyalus fejet tettünk rá akkor gyalulni lehetett vele (sajnos eltűnt, még nem lett meg, tehát nincs hozzá) , és volt hogy martunk, meg fúrtunk vele, jelenleg is a tokmány van rajta.
Monoron van, 220 voltos motorral, garancia nincs rá.
A méretei : 110 cm hosszú, 60 mély, 80 cm magas, kis asztal méretei : 30*59 cm.
Komoly villanymotor van benne, a tulajdonságait nem tudom.
Licit törlési kérelmet nem fogadok el! Csak rendkívüli esetben. Pl. Halál eset, meteor becsapódás, földrengés, vulkán kitörés, forradalom, árvíz vagy ezekhez hasonló esemény bekövetkeztekor. Ha licitálsz akkor vásárolj! Ha mégis licitet akarsz töröltetni, akkor egy részletes indoklást kérek. A sima mailomra beérkező licit törlési értesítő emailt figyelmen kívül hagyom. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom ezt: "Becsülete csak egy darab van mindenkinek. "
Aukciót előbb nem zárok és zárttá sem teszek aukciót, még a Te kedvedért sem! Főleg mert már 500 forintba kerül...
Ha hibásnak hirdetem a terméket, akkor valóban hibás. Amennyiben tudom a hibáját azt közlöm. Ha nem tudom, mi a hibája, akkor bármennyit is kérdezik, nem fogom tudni. Ha teszteletlennek hirdettem, akkor semmit nem tudok az állapotáról. Ha vállalok rá garanciát azt külön jelzem, egyébként magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-18 21:41
. faipari gép, maró,gyalu - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése