2013. június 5., szerda

erdei szamóca tövek, palánta, 100 db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Erdei szamóca eladó kis és nagy tételben!
-minimális rendelhető mennyiség: 100db (nagyobb tételben árengedmény)
-Erdei szamócáról azt kell tudni, hogy jóval kisebb mint a nemesített "eper", viszont annál édesebb, így sokkal élvezetesebb ízt kölcsönöz fagylaltoknál, gyümölcstortáknál, stb...
-Erdei szamócánál az az érdekesség, ami miatt sokan ezt a fajtát választják a nemesített példány helyett, hogy a leveleit is fel lehet használni! Leveleit a virágzáskor ajánlatos leszedni, szárítása után jóízű teafőzetet nyújtanak. A szamócalevél teáját izzasztóként, bélhurutos megbetegedés esetén javasolják.
Rengeteg palánta termett már múlt évben is, így idén is fognak.
Postázással eddig még nem volt gond, hisz az erdei szamóca palánta jól bírja a megpróbáltatásokat. A4-es borítékban szoktam feladni postán a megrendelőmnek ajánlott elsőbbségivel. Ez a mindenkori postai díjszabás szerint működik, ahol súlyra állapítják meg a díjat. (http: //www. posta. hu/static/internet/download/USZ_2013_tarifatabla_HU_BELFOLD_20121221. pdf)
Természetesen személyesen is megoldható a dolog, ebben az esetben Fertődön minden nap át tudom adni a megrendelést, megbeszélt időpont és helyszín alapján!
Figyelem! A postaköltség közelítő érték! Kérlek inkább kérdezz, mielőtt vásárolsz, minthogy később meggondold magad, így le tudom mérni az általad vásárolt töveket, így meg tudom mondani, mennyibe fog kerülni a posta.
(körülbelül 100db palánta nyom 500g-ot)
Összesen kb. 5-10ezer tövem van.
Az ár 100 db-ra vonatkozik.
Jó vásárlást!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-24 13:06
. erdei szamóca tövek, palánta, 100 db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése