2013. június 21., péntek

Szörny Egyetem: Mike játékfigura 10cm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


A termék beszerzési ideje 1-2 nap.
Nem túl nagy és nem is túl ijesztő, ellenben roppant vicces figura Mike, a kis zöld egyszemű figura. A Szörny egyetemen is számos nehézséggel kell szembenéznie, ahol azonban legnagyobb ellenlábasa Sulley, a nagy termetű szörnyeteg. Bár később a legjobb barátok lesznek, kezdetben Sulley rengeteg kellemetlenséget okoz Mike Wazowski-nak. Szerezd be a mozgatható végtagokkal és szemmel rendelkező játékfigurát, és játszd el a mesében látottakat!
A figura testrészei és szeme mozgathatóak!
A figura mérete: kb. 10cm
2013-ban, vagyis tizenkét évvel az első epizód után mozikba kerülő Szörny Egyetem nem folytatás, hanem előzmény.
A Szörny Rt. -ben Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így. Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján. A Szörny Egyetem most feltárja hőseink rejtélyes múltját, és megtudhatjuk, hogy Mike és Sulley végül hogyan léptek túl a köztük lévő ellentéteken, és milyen kalandok során váltak végül a legjobb barátokká.
Postázásunk a termék vételárának beérkezésével azonos napon történik, a termék súlyának megfelelően a mindenkori postai díjszabás alapján.
Simán csak a vevő előzetes kérésére és felelősségére postázunk.
 
.



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-10 13:57
. Szörny Egyetem: Mike játékfigura 10cm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése