2013. augusztus 26., hétfő

JOHN SACK SÁRKÁNYFŐNÖK EGY KÍNAI MAFFIAFŐNÖK TÜNDÖ - Jelenlegi ára: 750 Ft


Az egykor haditudósítóként szolgáló John Sack szemlátomást otthonosan mozog regénye számtalan helyszínén. Biztos kézzel vezeti végig az olvasót a különböző csempészútvonalakon, s a kínai maffiózókkal a börtönben készített interjúk gondoskodnak arról, hogy a gyorsan pergő cselekmény során egy pillanatig se érezzük úgy, mintha csupán egy sosem létezett mesevilágba cseppentünk volna.
Johnny Kon valahol a Jangce partján, egy kis faluban eszi a kínai parasztok keserves kenyerét, illetve rizsét, mígnem egy napon a nagy Mao rendszere és a szegénység elől Hongkongba menekül. Ott szívós munkával és a kínaiak kitartásával előbb csak hamis szőrmével, majd minden egyébbel kereskedve, gátlásait levetkezve az egész világra kiterjedő, szinte mindenható maffiahálózatot épít ki.   
Délkelet-Ázsia kereskedelmi meghódítása során Johnny két gyerekét a megszálló hadsereg megöli, s ő bosszút esküszik az amerikai imperialisták ellen. Bár többen a fegyveres harcot javasolják, őt más fából faragták, fortélyosabb haditervet eszel ki.   
Úgy gondolja, az emberei által becsempészett töméntelen mennyiségű heroinnal pusztítja majd Amerika népességét. Ami természetesen csak egy fajta végkimenetelt eredményezhet…
A könyvek és képregények postája 7000 ft felett ingyenes!! 20 kg-ig
Nézd meg a többi aukciómat is, postaköltséget spórolhatsz.
Személyesen átvehető Budapest 4., 5. és 6. kerületében munkanapokon vagy ajánlva postázom.


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 19:42
. JOHN SACK SÁRKÁNYFŐNÖK EGY KÍNAI MAFFIAFŐNÖK TÜNDÖ - Jelenlegi ára: 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése